- Fysiopoint

Arno Pluijmen

Eigenaar, Algemeen Fysiotherapeut, Psychosomatisch Fysiotherapeut

BIG nr.: 89034720804

Arno is mede-eigenaar van Fysiopoint. Hij is al sinds 1983 actief als fysiotherapeut en vanaf 1990 in de praktijk werkzaam. In juli 2000 is hij samen met Danny van Doorn Fysiopoint gestart. Arno is psychosomatisch fysiotherapeut. Hij heeft zich gespecialiseerd in het leren omgaan met chronische pijnen door het geven van pijneducatie en coachen bij het zelfmanagement van chronische pijnen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het coachen bij slaapstoornissen.

In lichaamswerk helpt hij patiënten bewust te maken van hun gewoontepatronen en hoe zij deze kunnen veranderen in hun voordeel. Technieken die hij daarbij toepast, zijn onder andere NLP (neurolinguïstisch programmeren), REBT (Rational Emotive Behavioral Therapy), cognitieve therapie, haptische technieken en motivational interviewing. 

Danny van Doorn

Eigenaar, Algemeen Fysiotherapeut, Schouderspecialist

BIG nr.: 59048976604

Danny werkt sinds 1996 als algemeen fysiotherapeut. In 2000 werd hij samen met Arno praktijkeigenaar. Complexe klachten van met name schouder en wervelkolom hebben Danny’s speciale aandacht. Zo is hij een van de eerste gecertificeerde NKT level 3 (Neuro Kinetic Therapy) behandelaars in Nederland, heeft een breed scala aan opleidingen gedaan omtrent schouderrevalidatie en werkt hij samen met artsen uit de regionale ziekenhuizen. Tevens is hij actief lid van Schoudernetwerk Zuyd.

Hij streeft ernaar complexe bewegingsfunctieproblemen op te lossen zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Zijn overtuiging is dat je lichaam en geest niet kunt scheiden en altijd een brede blik moet houden als het aankomt op fysieke klachten. Daarbij gaat hij out-of-the-box denken en handelen niet uit de weg, getuige zijn gebruik van bijzondere technieken als SFMA (selective functional movement assesment), NKT, Anatomy Trains, IASTIM (instrument assisted soft tissue manipulation) en dry needling.

Savenna de Wolde

Algemeen Fysiotherapeut

BIG nr.: 49980938404

Savenna werkt sinds 2016 bij Fysiopoint. Al haar hele leven is ze geïnteresseerd in het functioneren van het menselijk lichaam. Met name naar het oplossen van problemen als het lichaam niet meer naar behoren werkt. Haar uitdaging ligt in het begeleiden van patiënten in hun herstelproces, om hun mogelijkheden te verbeteren en deze naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast begeleidt ze patiënten tijdens fysiofitness in onze praktijk. 

Na afronding van NKT (Neuro Kinetic Therapy) level 1 en een opleiding “Dry Needling”, volgt zij op dit moment een opleiding Manuele therapie (Msc)


Sabrina Bartsch

Algemeen Fysiotherapeut

BIG nr.: 09923642504

Sabrina werkt sinds maart 2018 bij Fysiopoint. Zij is een creatieve en gedreven fysiotherapeute die steeds op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Haar achtergrond in het dansen op hoog niveau geeft haar een goede kijk op het menselijke bewegen en vanuit haar liefde voor sport heeft zij zich sterk verdiept in het fenomeen “core stability”.

In het afgelopen jaar heeft zij een Combicursus schouderrevalidatie en een opleiding “FIN Dry Needling” gedaan waarin zij zich de komende jaren verder zal specialiseren.